Teknik Buat Duit Di Wechat!

Ingin Tahu Bagaimana Menjana Pendapatan Sampingan 3 - 4 Angka Sebulan, Secara Sambilan! Menggunakan WeChat?

Walaupun Anda Tidak Pernah Gunakan WeChat Sebelum ini..!

Mari saya tunjukkan caranya....

Adakah anda sedang tercari-cari PELUANG BARU yang LEBIH PRAKTIKAL untuk TAMBAH PENDAPATAN sekitar 3-4 ANGKA SEBULAN!  Secara PARTTIME?

Maklumlah! Dalam situasi ekonomi sekarang ini yang mana KOS SARA HIDUP MENINGKAT dengan mendadak, ianya membuatkan POKET menjadi CEPAT KOSONG walaupun BARU DAPAT GAJI semalam!

Gambar diatas adalah contoh pendapatan individu yang bergaji RM4500 sebulan... Dapat gaji semalam.. hari ini, jumlahnya sudah NEGATIF (-RM19). Ianya adalah anggaran kos hidup rakyat Malaysia yang pernah disiarkan di dalam rancangan Wanita Hari Ini.

Jadi! Apa Yang Perlu Dilakukan?

Dalam situasi ekonomi sekarang, PELABURAN yang TERBAIK adalah pelaburan TERHADAP DIRI SENDIRI. Iaitu dengan cara MENAMBAH ILMU-ILMU BARU  AGAR dengan ilmu itu ia DAPAT menambah dan MEMPERBAIKI kedudukan EKONOMI keluarga serta POKET SENDIRI

Nak harapkan gaji setiap bulan yang ada?… memang sukar untuk menyimpan.

Nak tunggu boss naikkan gaji? Memang tinggal harapan jer lah ketika ekonomi sedang suam-suam kuku ini. Malahan dari kajian yang dilakukan, gaji pekerja di Malaysia hanya naik sekitar RM17 sahaja setahun! Masih lagi tidak cukup!

Jadi, mahu atau tidak! Anda harus ada PLAN B iaitu CIPTA PENDAPATAN TAMBAHAN untuk naikkan pendapatan anda setiap bulan.

Bagaimana Dengan Pendapatan Tambahan RM200 Sebulan?



Bagaimana jika anda boleh menjana pendapatan RM200.. RM300.. RM500.... hingga RM1-2 ribu setiap bulan SECARA SAMBILAN Di WECHAT? Sudah pasti ianya akan dapat membantu perbaiki kehidupan anda sekeluarga!.

Dengan memiliki pendapatan tambahan setiap bulan, anda tidak perlu lagi tertunggu-tunggu BOSS beri DUIT BONUS setahun sekali!

Dengan adanya pendapatan tambahan, maka bolehlah anda membuat sedikit simpanan, belanja ahli keluarga makan-makan di luar sekali-sekala atau mungkin melancong ke tempat yang dah lama anda sekeluarga teringin nak pergi tetapi masih belum dapat pergi disebabkan asyik tak cukup bajet.

Tambahan lagi, jika berlaku apa-apa pada pekerjaan anda sekarang (seperti di buang kerja, di potong gaji dan sebagainya). Anda sudah ada pendapatan sampingan sebagai back-up pendapatan anda, sementara anda mencari kerja yang baru.

Bak kata pepatah orang tua kita dulu "SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN". Bukan dah terjadi baru nak mencari. Dah terlambat masa tu.

Masa ANDA ada sedikit modal inilah kita BUAT PELABURAN SEDIKIT dalam BELAJAR ILMU BARU yang PRAKTIKAL untuk TAMBAH PENDAPATAN setiap bulan .

Jadikan, tahun 2018 yang akan datang ini sebagai  tahun TRANFORMASI POKET , dari KOSONG kepada BERISI dengan hanya menggunakan WeChat. 

Siapa Saya...? Nak Sembang Kencang Tentang WeChat! Ada Pengalaman Ke?


Baiklah, izinkan saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu ...

Nama saya Azly Yusoff. Saya seorang usahawan offline dan online.
Saya mula menggunakan WeChat pada bulan Febuary 2015 untuk mempromosikan bisnes offline (servis) secara sambilan.

Hari pertama saya buka akaun WeChat, terus buat iklan petang itu juga  dan besoknya sangkut seorang pelanggan. Semenjak itu saya mula mengkaji tentang WeChat dan bagaimana cara untuk mendapatkan prospek dan pelanggan dengan mudah.

Sudah hampir 3 tahun saya menggunakan WeChat untuk mencari pelanggan dengan ZERO KOS IKLAN. Ya! Saya tidak mengeluarkan satu sen pun untuk mendapatkan pelanggan di Wechat!

Teknik yang sama telah saya ajarkan kepada kawan-kawan saya.... dan Alhamdulillah... setelah mereka lakukan teknik-teknik yang saya ajarkan, mereka juga turut berjaya mendapat pelanggan menerusi WeChat. Ada juga kawan saya yang sebelum ini tidak bekerja dan hanya suri rumah, turut berjaya menjana pendapatan sampingan RM3-4 ratus secara sambilan, hanya dari rumah menggunakan WeChat!

Kini.. saya ingin membongkarkan Teknik yang saya gunakan ini kepada anda pula!

Saya akan tunjukkan kepada anda dari proses mula membuka akaun WeChat sehinggalah kepada mendapat pelanggan yang pertama dan seterusnya.

Begitulah serba-sedikit pengenalan mengenai diri saya serta pengalaman saya dalam menggunakan WeChat di dalam menjana pendapatan!

DAPATKAN EBOOK 4 LUBUK BUAT DUIT DENGAN WECHAT SECARA PERCUMA!

Hanya perlu masukkan nama & email anda dibawah!

Kenapa Anda Perlu Gunakan WeChat Untuk Buat Duit Sampingan?

Ada banyak sebab mengapa buat duit di WeChat adalah cara yang terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan tanpa perlu anda berhenti kerja.

Disini.. saya nyatakan 10 SEBAB kenapa anda perlu buat duit di WeChat!

Jadi... Macam Mana Nak Buat Duit Di WeChat ?

Semestinya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda tentang cara... Bagaimana mahu membuat duit di WeChat!  Termasuklah juga bagi orang yang dah lama guna WeChat.

Antara soalan yang paling kerap ditanya kepada saya ialah......

  • Macammana nak daftar WeChat?
  • Bagaimana nak buat duit di WeChat?
  • Nak buat idea apa ? Saya tiada idea ?
  • Idea apa yang paling banyak permintaan di WeChat?
  • Siapa yang banyak guna WeChat?
  • Percuma ke? Bila buat duit Di WeChat? Ke Kena Bayar?
  • Berapa kos buat duit di WeChat?
  • Apa peralatan yang diperlukan selain HP ?
  • Macam mana nak buat promosi di WeChat?
  • Macam mana boleh dapat 1000- 5000 prospek? Percuma pulak tu…
  • Apakah cara terbaik dapat pelanggan di WeChat ?
  • Macam mana nak tulis di WeChat? Apa yang nak ditulis?
  • Berapa saya boleh dapat duit sebulan di WeChat ?
  • Berapa lama saya kena luangkan masa sehari di WeChat?
  • Bagaimana nak jawap PM & Closed prospek di WeChat?
  • Apakah rahsia dan teknik sehingga boleh buat 3-4 angka sebulan di WeChat?

Alamak! Banyak betul persoalan yang bermain di fikiran anda kan?

Tapi jangan risau dan khuatir.... kini anda dah tak perlu nak pening-pening lagi fikirkan segala permasalahan di atas ...

Semua jawapan bagi persoalan di atas, telah pun saya sediakan jawapan dan panduannya di dalam ebook dibawah... ini. EBook panduan ini saya yang tulis sendiri untuk membantu dan membimbing anda secara langkah-demi-langkah membuat duit di WeChat!

Memperkenalkan .... Ebook Teknik WeChat – “Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan Di WeChat  Secara Sambilan!”

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.


Sebelum kita bongkar secara mendalam, mari saya kongsikan bersama anda serba-sedikit info secara am mengenai ebook Teknik WeChat ini .... ·        

Ebook Teknik WeChat ini ditulis oleh saya sendiri, bukan saya upah orang lain. Ebook ini khusus untuk mereka yang ingin menambah pendapatan setiap bulan di WeChat dengan menggunakan smartphone sahaja.

Ebook ini adalah hasil daripada pengalaman saya sendiri selama 3 tahun lebih menggunakan WeChat.

Saya bukanlah jenis kutip isi dekat Google atau tengok di you-tube untuk dijadikan ebook. Ini ebook ‘Fresh’ dari pakar Teknik WeChat. Anda takkan jumpa ilmu di dalam ebook ini di mana-mana di internet!

Semua teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini meliputi teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan bermacam-macam teknik WeChat untuk anda yang mahu buat duit tambahan secara sambilan

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

Apakah Yang Akan Dibongkarkan Dalam Ebook Teknik WeChat Ini?


Di dalam ebook ini, saya menunjukkan teknik lengkap dari A to Z.  Bagaimana anda boleh buat duit 3-4 angka sebulan secara sambilan di WeChat tanpa perlu berhenti kerja?

Kenapa mahu buat part-time? Apakah 7 kunci asas sebelum buat duit di WeChat? Bagaimana nak cari idea boleh buat duit di WeChat? Semua persoalan itu dijawab di dalam ebook ini!

Dari mula cari  idea buat duit, cara daftar, pilih nama WeChat, cara tulis ayat dan buat post, teknik-teknik menjerat prospek tanpa dipaksa, teknik jawap PM dan teknik closed prospek di WeChat.  Semuanya saya tunjukkan dengan lengkap.

Bermacam-macam lagi teknik yang saya bongkarkan di dalam ebook ini supaya ia dapat membantu anda menjana pendapatan sampingan di WeChat.

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook ini!  Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya ...

Pendahuluan

Pada bahagian ini, saya cerita sedikit tentang isu gaji tak cukup!  Jangan fokus gaji tak naik, tetapi fokus pada cara penyelesaian untuk naikkan gaji sendiri setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja.  Penyelesaian buat part-time dengan tukar fungsi HP anda kepada alat buat duit setiap bulan guna WeChat. Kenapa mesti guna WeChat? Mudah, Zero kos pemasaran dan praktikal untuk semua orang yang ada handphone .

Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

Dalam bab ini, saya akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

Saya kongsikan dalam bab ini.  WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Saya tunjukkan 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda  sudah bersedia untuk buat duit  di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa.  

Saya akan bongkar kepada anda :
  • Bagaimana cara mudah mendaftar WeChat ?
  • Apakah Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat ?
  • Apakah Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat ?
  • Bagaimana 3 Rahsia Pemikat WeChat Berfungsi ?
  • Apakah 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat ?
  • Jangan Biarkan WeChat Anda Kosong
Setiap langkah dan proses ini saya tunjukkan dalam gambar dan rajah berwarna mudah untuk anda faham dan terus buat di HP sahaja. Insyaallah, mudah anda faham.

Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat

Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan  idea buat duit anda di WeChat. Saya bongkar teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang saya gunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Saya tunjukkan juga cara semak teknik yang anda buat sama ada menjadi dan mengena prospek? Itu paling penting sekali kena anda tahu.

Saya juga bongkar, Apakah 10 larangan buat duit di WeChat? Elakkan melakukannya supaya akaun WeChat anda tidak di batalkan dan kehilangan prospek di WeChat dari ‘add’ atau PM anda setiap hari.

Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat

Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat.

Jadi, saya kongsikan 15 penghalang buat duit pada bab ini. 

Tujuan saya bongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau. Dalam ebook ini saya bongkarkan terus 15 solusi penghalang ini untuk anda.

Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Pendapatan Dengan WeChat

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang saya kongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Fuhh Bestnya!!  Inilah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook Teknik WeChat.
Memang hebat kan? Amat berbaloi untuk dimiliki oleh anda.

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam proses menambah pendapatan 3-4 angka setiap bulan secara sampingan menggunakan Teknik WeChat.

Cubalah kalau tak percaya! Oh, adakah anda berkata pada saya yang anda berasa ragu-ragu dengan ebook ini?

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam ebook hebat ini ... Teknik WeChat!

Apa Terjadi...?
Kepada Mereka Yang Telah Mengamalkan Ilmu Di Dalam Ebook ini?

Salam Tuan Azly,

Terima kasih yang tidak terhingga di atas ilmu yang sangat bernilai ini. Baru tau... Mudahnya nak buat duit dengan WeChat. Panduan yang lengkap, step by step... mudah diikuti.

WeChat ni adalah salah satu cabang marketing untuk wilayah kita, dalam lingkungan 20km radius.   

Selepas baca ebook ni, terus saya cuba apply Teknik Jerat 30minit. Terus ramai pulak yang respon. Memang berkesan teknik ni. Tak larat pulak nak layan pm. He he he.   

Ebook ini sangat sesuai kepada mereka yang berniaga online secara part time atau full time.

InsyaAllah, ia amat membantu.       

Ir. Hj Ezwan 
Usahawan – Bandar Sri Putra, Kajang Selangor.
www.gelmujarab.com

Assalamualaikum En. Azly Yusoff,

Nak share pasal E-book “Teknik WeChat”. Alhamdulillah banyak membantu meningkatkan pendapatan perniagaan saya. Tak perlu perah otak hanya follow sahaja grafik yang disediakan, teknik-teknik menarik pelanggan sehinggalah teknik closed memudahkan saya mendapat pelanggan baru.

Yang lagi best WeChat ianya percuma, zero kos pemasaran. Sesiapa peniaga offline atau pun terutamanya online... E-book ini mesti anda perlu baca dan praktiskan!

Inshaa Allah berbaloi dan sales anda pasti ada peningkatan.

Terima kasih En.Azly.  

Abd Min Abidin
Usahawan - Kota Kinabalu, Sabah.

Salam En. Azly Yusoff,

Alhamdulillah E-book “Teknik WeChat” telah banyak membantu meningkatkan pendapatan perniagaan  dan dengan mudah mendapat  pelanggan  baru di kawasan saya.

Penulisan e-book dengan bahasa yang mudah dan grafik yang tersusun memudahkan pembacanya   dari membuka akaun WeChat baru sehingga terus boleh membuat ayat iklan dengan template yang diberi.

Saya telah mempraktikkan “Teknik Jerat 30 Minit” dengan menggunakan “4 Pelaris di WeChat” yang betul-betul membuatkan bakal pelanggan sendiri yang request menjadi “Friend” dan menggunakan “5 Ayat Teknik Closed” memudahkan saya mendapat pelanggan baru.

Inshaallah Saya yakin dan percaya, siapa yang memiliki e-book ini walaupun dia tidak pernah menggunakan WeChat  dengan mudah dapat memahami  teknik dan penggunaannya untuk  menarik pelanggan baru.

Tahniah! Sangat berbaloi.

Thobib Imran
Juruterapi - Puncak Alam, Selangor.
www.thobibimran.com

Salam Tuan Azly,  

Alhamdulillah ebook Teknik WeChat nampaknya banyak membantu. Saya ikut semua prosedur tuan. Free promotion. Saya dah dapat banyak customers.

Tq tuan.  

Mohamad Fakhori
Usahawan
Sungai Petani, Kedah.

Pasti Anda Tertanya-Tanya Berapakah Pelaburan Untuk Memiliki Ebook TEKNIK WECHAT Ini?

Biar saya berterus-terang sahaja dengan anda. Nilai sebenar segala maklumat yang bakal saya bongkarkan dalam ebook Teknik WeChat ini bukan sebarangan teknik.

Ianya adalah hasil daripada pengalaman, real-life PROVEN saya sendiri dan apa yang saya sendiri lakukan dalam proses buat duit dengan WeChat selama 3 tahun.

Selain itu anda juga akan dapat teknik mengumpul prospek dan pelanggan tanpa mereka rasa dipaksa. Bagaimana cara guna 5 Ayat Closed Prospek WeChat untuk bagi anda duit setiap bulan.

Turut dikongsikan di dalam ebook ini.. 30 contoh idea buat duit sediada di WeChat. Kini anda tidak perlu nak lalui pengalaman susah payah buat proses Try & Error di WeChat. Anda hanya perlu ikut dan buat sahaja Teknik Wechat yang dibongkarkan dalam ebook ini dan nikmati hasilnya!

Jangan Bazirkan Masa Anda Lagi…

Harga untuk ebook ini hanya RM150 sahaja. Ianya masih lagi murah berbanding nilai dan pulangan yang bakal anda perolehi. Tapi sempena pelancaran ebook ini. Saya nak bagi anda special sikit …..

Bukan RM150....

Bukan RM100....

Bukan RM80....

TETAPI...

Hanya RM50 Sahaja!!

Khas untuk yang terawal, saya berikan harga mampu milik.... iaitu pelaburan serendah RM50 SAHAJA!

Betul ke?
 Ya, Jangan terkejut! Memang serendah RM50 sahaja untuk tempoh masa TERHAD. ·        

Ianya lebih murah berbanding dengan potensi pendapatan sampingan yang bakal anda perolehi daripada Teknik WeChat ini setiap bulan TANPA perlu anda berhenti kerja.

Ianya lebih berbaloi berbanding pengalaman 3 tahun yang saya share dalam ebook ini khas untuk anda.

Ianya akan menjimatkan masa anda, berbanding anda melakukan sendiri proses Trial-And-Error yang mungkin akan memakan masa bertahun lamanya.

Semua rahsia dan teknik cara buat duit di WeChat telah saya bongkarkan dalam ebook ini. Jika anda sudah bersedia untuk bermula, klik butang "Dapatkan Sekarang!" di bawah untuk lakukan tempahan …

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Oooops… Nanti Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi. Ada Satu Tawaran Bonus PERCUMA Untuk Anda!

Khas untuk anda yang buat tempahan hari ini sahaja.

Jika anda lakukan tempahan dalam tempoh 24 jam ini, saya akan berikan anda 1 ebook Bonus Premium secara PERCUMA sahaja! (Bernilai RM50)

Ianya akan menjadi nilai-tambah kepada ilmu yang bakal anda perolehi melalui ebook utama Teknik WeChat berharga RM50 tadi. Berikut adalah ilmu bonus yang akan diberikan secara PERCUMA kepada anda...

EBOOK BONUS: 50 Idea Buat Duait Dengan WeChat  (Bernilai RM50)

 
Ebook Bonus ini akan memberikan anda pilihan 50 IDEA buat DUIT di WeChat dengan pantas. IDEA yang diberikan adalah praktikal dan mendapat permintaan di WeChat.

Setiap 50 Idea dilengkapi cadangan nama WeChat dan perkataan yang boleh membuatkan anda menjana pendapatan 3-4 angka sebulan secara sambilan.

Kemudian anda akan diterangkan bagaimana idea tersebut dijalankan di WeChat dan dilaksanakan. Idea yang dikongsi dalam ebook ini dilengkapi sekali dengan Contoh SignBoard WeChat yang akan membolehkan anda  mendapatkan prospek setiap hari secara Percuma tanpa dipaksa. Rela hati mereka PM dan Add anda dan seterusnya menjadi pelanggan anda.

Ebook Bonus ini mempunyai 62 muka surat!.  Memang satu tawaran yang amat rugi jika anda lepaskan ebook ini.

Tapi ada BERITA BURUK!!...  

Bonus yang saya tawarkan ini bukanlah untuk selama-lamanya, saya berhak untuk menarik bonus ini pada bila-bila masa sahaja. Jadi, pastikan anda lakukan tempahan hari ini juga sebelum saya tutup tawaran pemberian bonus ini.

Dapatkan kedua-dua ebook ini sekarang!
 
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.
 

Siapa Yang Mesti Dapatkan Ebook Teknik WeChat Ini?

EBOOK TEKNIK WECHAT ini SESUAI untuk anda yang bagaimana?


TETAPI EBOOK TEKNIK WECHAT ini TIDAK SESUAI untuk :

 
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Anda Masih Lagi Ragu-Ragu Dan Tak Yakin Ke Nak Buat Tempahan?

Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda.

Niat saya membantu. Saya faham situasi anda. Anda risau pelaburan anda sia-sia?

Anda rasa RM50 ini macam tak berbaloi?

Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana kami ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Teknik WeChat” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda dalam memulakan Buat Duit di WeChat, saya akan pulangkan wang RM50 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik butang tempah di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook Teknik WeChat pada harga promosi RM50 sahaja SEKARANG ...


Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.


P/s: Jangan tunggu lama sangat untuk bertindak. Nak cepat berjaya, kena cepat dan pantas bertindak. Setiap orang yang berjaya pasti ada satu titik permulaan dia buat keputusan. Anggap sahaja pelaburan ilmu sebanyak RM50 ini sebagai titik permulaan untuk anda berjaya.

P/p/s : Usah risau, saya menawarkan jaminan pulangan wang. Jika anda tidak berpuashati dengan isi kandungan ebook ini. Saya akan pulangkan semula wang anda.

P/p/p/s : Dengan RM50, anda bukan dapat 1 ebook, tetapi 2 ebook panduan yang akan membantu anda mula buat duit 3-4 angka di WeChat secara sambilan dengan berkesan dan teratur!

KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN SEKARANG!




Ikhlas dari saya ,  

Azly Yusoff
Pakar Teknik WeChat No.1 Malaysia
Penulis ebook Teknik WeChat
www.TeknikWeChat.com  




Diterbitkan dan diedarkan Oleh: 
Shuth Network Sdn. Bhd (885642-H), 
No 23, Jalan 3/64, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA. 
SMS/WhatsApp : 012-3655625


 
Text